Sisällöntuotanto

Tuotamme suunnitelmallisen ja luovan sisällön haluamiisi kanaviin!

Markkinointi tarvii tuekseen laadukasta ja toimivaa sisältöä, joka saa asiakkaan kiinnostumaan, sitoutumaan ja ostamaan. Sisältö on laadukasta, kun se on kirjoitettu virheettömästi ja hakukoneystävällisesti halutulle kohderyhmälle sopivimmassa muodossa. Autamme sinua kehittämään sisältömarkkinointiasi aina suunnittelusta julkaisuun. Mediasparkilla on resurssit tuottaa sisältöä jopa 10 eri kielellä, jolloin yritykselläsi on mahdollisuus tavoittaa uusia kansainvälisiä yleisöjä. Toteutamme aina hakukoneoptimoitua sisältöä, joka vastaa kohderyhmäsi tekemiä hakuja. Näin saat parhaan mahdollisen hyödyn.

Palveluihimme kuuluu:

Kotisivujen sisältö

Tuotamme optimoidun sisällön kotisivuillesi joko osittain tai jokaista välilehteä myöten. Oikeaoppinen kieliasu sekä myyvä ja visuaalinen sisältö ovat avainasemassa yrityksesi tuloksellisuuteen.

Hakukoneoptimointi

Tuotamme sisältöä haluamiisi kanaviin niin, että se löydetään. Etsimme juuri sinun toiminnallesi oleelliset avainsanat ja tuotamme sisällöt niitä tukien.

Sosiaalisen median sisältö

Julkaisemme tavoitteellista ja kohdennettua sisältöä yrityksesi toiminnalle oleellisissa sosiaalisen median kanavissa. Voit ulkoistaa koko somesi meidän päivitettäväksi tai projektikohtaisesti.

Blogitekstit

Ylläpidämme kotisivujesi blogia ja tuotamme sinne kohderyhmällesi tarpeellista sisältöä. Tuotamme tekstit oikeaoppista kieliasua käyttäen sekä optimoiden sisällön mahdollisimman hakukoneystävälliseksi.

Tiedotteet ja uutiskirjeet

Teemme toimivat ja visuaaliset uutiskirjeet tukemaan yrityksesi sähköpostimarkkinointiasi.

Vaikuttajayhteistyöt

Etsimme brändillesi sopivat vaikuttajat ja toteutamme projekteja yhteistyössä heidän kanssaan.

Asiakas- ja yritystarinat

Tarinallistaminen on aina hyvä idea, sillä sen avulla vetoat asiakkaiden tunteisiin sekä erotut kilpailijoista. Yritystarina ei kerro, mikä yritys on ja mitä se tekee, vaan se miksi ja miten se tekee.

Tekstin oikoluku ja käännöstyöt

Muokkaamme sisältösi kieliasun selkeäksi ja oikeakieliseksi. Voimme myös kääntää tarvitsemasi materiaalit (esim. kotisivujen sisällöt) englannin, viron tai venäjän kielelle.

Haluatko keventää taakkaasi ulkoistamalla kaiken tai osan sisällöntuotannostasi meidän vastuullemme?

Ota yhteyttä jo tänään! Tarjouksen pyytäminen ei sitouta sinua mihinkään!

fiFinnish