Graafinen suunnittelu

Teemme yrityksesi visuaalisen suunnittelun brändin imagoa tukien!

Yrityksen brändin rakentamisessa yksi oleellisimmista osista on katseita ja aikaa kestävä ilme. Hyvin toteutettu brändi lisää yrityksesi uskottavuutta, kiinnostavuutta ja tuottavuutta. Yritysilmeen rakentaminen tapahtuu visuaalisesti erilaisilla elementeillä, kuten logolla/tunnuksella, väreillä ja kuvilla. Kaikki nämä osat tulee olla sitoutettuna yhteen hyvin, jolloin tuloksena on vahva mielikuva yrityksestäsi potentiaalisille asiakkaille. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä yrityksellesi toimiva identiteetti! 

Palveluihimme kuuluu:

Logot

Suunittelemme yrityksellesi ajattoman ja modernin logon väreineen. Saat logon meiltä aina myös ilman taustaa, jolloin se on helppo lisätä erilaisille pohjille.

Värit ja fontit

Saat kauttamme väripaletit ja fontit tukemaan yrityksesi brändiä. Fonttien ja värien on hyvä olla yhteinäiset ja näitä samoja tunnusvärejä ja fontteja on hyvä käyttää niin kotisivuilla kuin mainoksissa ja somessa.

Kotisivujen ilme ja kuvat

Suunnittelemme kotisivujesi ulkomuodon visuaalisesti toimivaksi.

Mainokset

Luomme yritysilmeesi kanssa yhteen sopivat, mielenkiintoa herättävät mainokset tukemaan markkinointiasi. Saat suunnittelemamme mainoksen kauttamme aina kolmessa eri kuvakoossa, jolloin se skaalautuu täydellisesti eri kanaviin.

Esitteet ja julisteet

Autamme sinua kertomaan tapahtumastasi tai yrityksestäsi esitteiden ja julisteiden muodossa. Suunnittelemme halutessasi myös käyntikortit toiminnallesi.

Esitysmateriaalien suunnittelu ja toteutus

Suunnittelemme ja toteutamme liiketoiminnallesi edustavat esitysmateriaalit (PowerPoint, Prezi, Canva) tarpeidesi mukaan.

Haluatko asiantuntevaa ja luovaa apua yrityksesi ilmeen luomiseen tai sen parantamiseen?

Ota yhteyttä jo tänään! Tarjouksen pyytäminen ei sitouta sinua mihinkään!

fiFinnish