Mainonta ja analytiikka

Toteutamme suunnitelmalliset kampanjat ja mainokset yrityksellesi analytiikan kautta tuloksia seuraten!

Markkinointitoimistomme pääsääntöinen tehtävä on kasvattaa yrityksesi myyntiä tehokkaalla markkinoinnilla ja mainonnalla. Toteutamme sen monipuolisella palvelutarjonnalla, markkinointiin erikoistuneilla asiantuntijoilla ja läpinäkyvillä tuloksilla. Teemme markkinointisuunnitelmat, suunnittelemme mainoskampanjat sekä someen että Googleen ja testaamme tulokset kattavan analytiikan avulla. 

Palveluihimme kuuluu:

Markkinointisuunnitelmat

Suunnittelemme niin pienelle kuin isollekin yritykselle kokonaiset markkinointikampanjat B2C- kuin B2B-puolelle. Perehdymme yrityksesi toimialaan ja kilpailijoihin huolellisesti sekä teemme potentiaalisen asiakasprofiilin, jonka avulla suunnittelemme toimivan mainoksen sisällön, ulkoasun ja julkaisumuodon. Suunnitelmassa valitsemme yrityksellesi lisäksi sopivimmat markkinointikanavat, budjetin ja aikataulun markkinoinnille.

Sosiaalisen media mainonta

Halutessasi tavoittaa uusia kohderyhmiä tai löytää kotisivuillanne jo aiemmin vierailleet potentiaaliset asiakkaat, Mediaspark on apunasi. Toteutamme sosiaalisen median mainonnan tarkoin kohdennuksin ja tavoitamme juuri ne yleisöt, joita olet etsinyt. Kauttamme saat valmiit mainoskuvat, mainosvideot ja tekstit, joita mainostamalla tuomme yrityksellesi tehokasta näkyvyyttä somessa! Kaikki hinnat sisältävät markkinointiin käytettävät rahat.

Google-mainonta

Google on suosituin hakukone ja tästä syystä useimmissa tapauksissa suurin osa mainonnan kautta saaduista asiakkaista tulevat Googlen kautta. On siis tärkeää, että yrityksesi Google-mainonta on kunnossa ja ajan tasalla. Google-mainonnan pää työkalu on Google Adsin hakusanamainonta. Tutkimme, mitkä ovat parhaat hakusanat siihen, että yrityksesi löytyisi Googlen hakutulosten kärkikastista ja parannamme näin hakukonenäkyvyyttäsi.

Analytiikka

Saat kauttamme jokaisesta klikkauksesta kerätyn konkreettisesti saavutetun tuloksen, eli analytiikan. Tutkimme konversiota, eli asiakkaiden situtuneisuutta ja sitä, missä mainonta toimii parhaiten ja mitkä ovat siihen johtavat mahdolliset syyt. Analytiikan avulla pystymme kehittämään niin markkinointia kuin kotisivujasikin!

Anna meidän ottaa vastuu yrityksesi mainonnasta sekä tulosten seurannasta ja anlysoinnista!

Ota yhteyttä jo tänään! Tarjouksen pyytäminen ei sitouta sinua mihinkään!

fiFinnish